donderdag 14 april 2011

Hulp in de keuken met Keukenhulpen

Kijk voor nog meer informatie over pannen en kookwinkels bij u in de buurt op http://www.kramerkookt.nl

Laat ik voorop stellen dat kwaliteitspannen en verstand van deze pannen erg belangrijk zijn om comfortabel te koken. Maar daarnaast zijn er ook nog andere artikelen die zorgen dat het irritatie niveau in de keuken op een laag pitje blijft. Nu heb ik het niet over die fles wijn naast het fornuis maar ik heb het over keukenhulpen.

Bij keukenhulpen bestaat eigenlijk hetzelfde verhaal als bij pannen. Wanneer deze kwalitatief goed zijn ontnemen zij enorm de stress en irritatie uit handen en zorgen absoluut voor kookplezier.

Hieronder heb ik een top 4 gemaakt van keukenhulpen die bijzonder zijn, ofwel in ontwerp ofwel in gebruiksgemak.

Ik begin met de nummer 4. Deze spies is ideaal voor op de BBQ maar kan ook handig zijn op een grillplaat of zelfs een koekenpan, zeker wanneer je de ruimte optimaal wil benutten. Ik heb het natuurlijk over de Fire Wire. Deze flexibele stalen draad is perfect om allerlei vlees of groente op te spiesen en zo op de BBQ te leggen. Door zijn flexibiliteit kan hij zich dus in alle mogelijke bochten wringen en zich aanpassen aan het andere vlees dat lekker ligt te braden.

Nummer 3 is origineel in het herkenbare design en met
zijn tweeën onmisbaar in iedere keuken. Het Peugot Peper en Zoutstel. Voor een goede smaak is peper en zout natuurlijk al standaard in de keuken. Daarnaast zijn deze modellen zo stereotype dat je ze al bijna verwacht in iedere zelf respecterende keuken. Ze mogen zelfs in het zicht staan als decoratie.

Op nummer 2 staat een eigenlijk heel simpel apparaatje om blikken mee te
openen. Ik heb het over een blikopener. Niet zomaar een blikopener maar een Fissler Blikopener. Ik hoor je al denken, wat is dan zo speciaal aan een blikopener maar we hebben het over een blikopener die geen scherpe randen achterlaat. Het heeft geen snijmechanisme maar een buigmechanisme. Hij buigt als het ware de rand van het blikje terug waardoor deze na een volledige ronde vanzelf loslaat en dus GEEN scherpe rand heeft. Zo veilig een kind kan de was doen. De beste dingen zijn vaak simpel, vandaar deze vermelding.
Maar onbetwist op nummer 1 staat een enorm handig apparaatje dat
bijna dagelijks bij mij op het aanrecht staat. Ideaal voor het kleinere centrifugeer, roer en hakwerk. Ik heb het natuurlijk over de Fine-Cut. Het multitalent van Fissler met een beetje een rare naam. De Fine-Cut is een bakje met een deksel. In dat deksel zit een trekmechanisme (met een touwtje) en in het bakje kun je mesjes, een kloppertje of een centrifugeerbakje stoppen. Je raad het al, een paar keer trekken en de kruiden zijn perfect droog, de uitjes zijn perfect fijn gesneden en de saus is perfect geklopt. De antislip aan de onderkant en het extra deksel (met gaatjes open of dicht) voor in de koelkast, vriezer of magnetron maken het helemaal af. Ik heb geen grote keukenmachine meer nodig en zelfs geen elektriciteit. Daardoor dus ook ideaal voor wanneer ik op vakantie ga.


Er zijn natuurlijk nog talloze andere keukenhulpen met ieder een andere functie. Ik kan niet vaak genoeg benadrukken dat kwaliteit echt helpt in gemak en duurzaamheid. Laat je dus altijd goed informeren in een kookspeciaalzaak.
Kijk voor nog meer informatie over pannen en kookwinkels bij u in de buurt op http://www.kramerkookt.nl

4 opmerkingen:

  1. Hele leuke site met informatie over pannen ed. wat ik nog wat mis is informatie over de stalen pan, u behandeld wel anti aanbak, rvs en gietijzer maar staal heb ik volgens mij nog niet de revu zien passeren

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ten eerste dank voor het compliment.

    Ik heb inderdaad al meerdere vragen gekregen voor nog meer informatie. Daarom heb ik besloten mij te concentreren op een nieuwe lay-out met een duidelijkere weergave van informatie en ook een veel grotere bron van informatie. Hier verwacht ik rond eind Januari mee online te kunnen.

    Verder wordt hier ook informatie gegeven over alle verschillende merken, alle specialistische kookwinkels in Nederland en licht ik iedere maand een uniek en bijzonder kookproduct uit.

    Ik kan je verzekeren dat hier dan ook de stalen pan uitgebreid wordt besproken want de stalen pan mag zeker niet over het hoofd gezien worden.

    Hou de website in de gaten voor al deze informatie.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Bangladesh Bank Job Circular has been published on their official website through erecruitment.bb.org.bd & as well our website method all information found on our website- jobnewsbd24.com

    Bank Related Any Circular Find in Our Website- Bank Job Circular
    All Source- jobnewsbd24.com/sitemap

    BeantwoordenVerwijderen